Home Gelderland Apeldoorn Hennepkwekerij ontdekt, Apeldoorner aangehouden

Hennepkwekerij ontdekt, Apeldoorner aangehouden

De politie heeft vrijdagmiddag in een flat aan de Adelaarslaan in Apeldoorn een hennepkwekerij ontdekt. De bewoner, een 32-jarige man, werd daarbij aangehouden. Via Meld Misdaad Anoniem was de politie getipt dat er in de woning van de Apeldoorner hennep geteeld zou worden. Na aanvullend onderzoek besloot de politie vrijdag binnen te gaan kijken. De bewoner gaf toe een kwekerij in huis te hebben ondergebracht: er werden 150 hennepplanten aangetroffen. Voor de energievoorziening van de hennepteelt bleek er illegaal stroom te zijn afgetapt. De kwekerij is ontmanteld; de planten zijn in beslag genomen en vernietigd. De verdachte Apeldoorner is na verhoor weer vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Diefstal – de Eglantier – Apeldoorn

Op 2 juni werd bij een drogisterij in Apeldoorn een diefstal gepleegd. Twee mannen liepen …