Home Gelderland Apeldoorn Juwelier overvallen in Apeldoorn

Juwelier overvallen in Apeldoorn

Een ongeschoren blanke man heeft op woensdag omstreeks 13.45 uur op de Koninginnelaan in Apeldoorn een juwelier overvallen. Hij gebruikte daarbij het nodige geweld en is er met een onbekende buit op de fiets vandoor gegaan. De nogal forse dader kwam bij de juwelier binnen. Direct was het de juwelier duidelijk, dat het om een overval ging. Er ontstond een worsteling tussen de juwelier en de dader. De dader zag toch kans om er met een onbekende buit vandoor te gaan. Hij vluchtte op een zwarte fiets richting de Parken.

Van de man is het volgende signalement bekend:
leeftijd tussen de 40 en 45 jaar
ongeveer 1.85 m lang
en donkerblond haar
had een ongeschoren uiterlijk
een fors postuur
droeg een sportief zwart (glimmend) jack met capuchon, gelijkend op een   regenjas.

De gewaarschuwde politie heeft de juwelier opgevangen. Andere politie-eenheden stelden een onderzoek naar de verdachte in. Ook werd er een Burgernetbericht en een twitterbericht verspreid. Dit heeft nog niet tot de aanhouding van de verdachte geleid.

Het Team Forensische Opsporing heeft een onderzoek in de winkel uitgevoerd en het onderzoek wordt door het Regionaal Overvallenteam voortgezet.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …