Home Gelderland Rijbewijs ingevorderd na overmatig drankgebruik

Rijbewijs ingevorderd na overmatig drankgebruik

De politie heeft vrijdagavond het rijbewijs van een 32-jarige Tielenaar ingevorderd. Hij werd na een melding van een getuige met z’n auto op de N 345 onder Zutphen aangetroffen en had te veel gedronken. De politie kreeg omstreeks 22.00 uur melding van een passant dat een automobilist kennelijk in dronken toestand door het buitengebied van Brummen reed. Agenten gingen op zoek naar de bewuste auto en troffen deze stilstaand op de N 345 onder Zutphen aan. De auto stond half in de berm en half op de rijbaan en dit zorgde voor een zeer gevaarlijke situatie.

Ze spraken de bestuurder aan het was direct duidelijk dat hij gedronken had. Hij werd meegenomen naar het politiebureau en blies daar 930 Ugl. Zij rijbewijs is ingevorderd en met een rijverbod is hij in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Gelderland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Lent – UPDATE Dode na geweldsincident in Lent

Dinsdagavond is er een persoon om het leven gekomen na een geweldsincident aan de Lentse W…