Home Friesland Heerenveen Man gewond na vechtpartij

Man gewond na vechtpartij

Een 23-jarige inwoner van Wervershoof is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt op de Abe Lenstra Boulevard. De man was betrokken geweest bij een vechtpartij tussen meerdere personen. Hij werd daarbij geslagen en geschopt en verloor daardoor zijn bewustzijn. Het personeel van de ambulance besloot om het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen. De 22-jarige broer van het slachtoffer wilde per se mee met de ambulance. Dit kon niet en dit werd hem dan ook verteld door de aanwezige agenten. Eén van de agenten bood nog aan om hem met een politieauto naar het ziekenhuis te brengen. De 22-jarige luisterde niet en zocht de confrontatie. Daarbij pakte hij één van de agenten bij zijn keel. De man werd dan ook aangehouden. Hierdoor ontstond wederom veel tumult. De aanwezige agenten konden met behulp van beveiligingsmedewerkers de rust weer terug brengen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten.

Laad meer Heerenveen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Demasqué de Graafschap na desastreuze wedstrijd thuis tegen Heerenveen

Meestal kijk nog even de samenvatting van de wedstrijd na, voordat ik mijn stukje over de …