Home Gelderland Tielenaar aangehouden voor vernieling en bedreiging

Tielenaar aangehouden voor vernieling en bedreiging

Een 24-jarige man uit Tiel is woensdagavond aangehouden op verdenking van vernieling en bedreiging. Hij vernielde de auto van de ex-partner van zijn vriendin. Een 26-jarige man uit Druten belde de politie. Hij vertelde dat de 24-jarige woensdag met zijn ex-partner, een 24-jarige vrouw uit Druten, naar zijn woning kwam. Binnen ontstond een woordenwisseling en toen bedreigde de Tielenaar de 26-jarige meerdere malen. Toen de Tielenaar met zijn 24-jarige vriendin weer naar buiten liep, zag de 26-jarige dat hij tegen zijn auto trapte. Er werd een signalement doorgegeven van de auto waarin de Tielenaar was vertrokken.

Agenten zagen de auto op de Vijverhof rijden en lieten de man stoppen. Hij werd aangehouden op verdenking van vernieling en bedreiging en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens de insluiting op het politiebureau werd er ook vermoedelijk GHB bij de verdachte aangetroffen. Dat is in beslag genomen.=

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …