Home Noord-Brabant Tilburg Tilburgse ‘agent’ aangehouden wegens mishandeling stadsgenoot

Tilburgse ‘agent’ aangehouden wegens mishandeling stadsgenoot

Een 50-jarige Tilburger die zich voordeed als politieagent werd woensdagavond 6 maart 2013 rond 18.50 uur aangehouden op verdenking van mishandeling van een 26-jarige man uit Tilburg. Het slachtoffer reed rond 17.00 uur op de Veldhovenring. Bij een wegafzetting kreeg hij een stopsteken van een man met een geel hesje en motor. De bestuurder stopte en de man kwam naar hem toe. Het slachtoffer vertrouwde het niet helemaal en stapte uit zijn voertuig. Hij vroeg de man naar een legitimatiebewijs. De verdachte gaf hem een klap op zijn oog. De man is vervolgens wegreden op zijn motor.

Het slachtoffer deed aangifte en gaf een signalement van de dader en het kenteken van de motor door. Gewaarschuwde agenten zagen de motor rond 18.50 uur op de Korvelseweg rijden. De verdachte werd aangehouden.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Politie houdt brandstichtende indringer aan, deel seniorencomplex ontruimd

Politiemensen hebben, mede dankzij de oplettendheid van diverse Tilburgers, woensdagavond …