Home Friesland Leeuwarden Politie onderzoekt mishandeling

Politie onderzoekt mishandeling

De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling van 23-jarige man uit Leeuwarden. De man fietste maandagavond omstreeks 23 uur door de Oostergrachtswal in zijn woonplaats, toen hij werd aangesproken door een vrouw die de weg vroeg. Toen de man de route uitlegde, kwam er een man in zijn richting lopen. Het leek erop dat deze man bij de vrouw hoorde. Plotseling kreeg het slachtoffer een vuistslag in zijn gezicht van deze man. Ook werd hij tegen zijn benen getrapt. Daarna vertrok het duo. Het slachtoffer liep een pijnlijk gezicht op door de behandeling. Het zou gaan om twee junkachtige types. Beiden droegen een leren jas en de vrouw had lang haar. De politie probeert de identiteit van het tweetal te achterhalen.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Drugslab aangetroffen in Leeuwarden; twee verdachten aangehouden

De politie heeft maandagochtend 13 maart 2023 restanten van vermoedelijk een synthetisch d…