Home Friesland Overlastveroorzaker in bezit van inbrekerswerktuig

Overlastveroorzaker in bezit van inbrekerswerktuig

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 24-jarige man uit Noordwolde (Fr.) aangehouden. De man had aan de Zuiderhaven in Harlingen enige tijd lopen schreeuwen. Volgens getuigen leek hij onder invloed en stapte hij desondanks achter het stuur van een auto. Hij is echter nog niet gaan rijden en de gealarmeerde politie trof de man in zijn auto aan. Hij kon zich niet legitimeren. Bovendien was hij in het bezit van een tas met verschillende gereedschappen en hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden bij inbraken. Daarop is de man aangehouden voor het niet kunnen legitimeren en het in bezit hebben van inbrekerswerktuig. De goederen zijn in beslag genomen.

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Twee personen aangehouden na vechtpartij

De politie heeft zaterdagavond twee personen aangehouden na een vechtpartij op de Hooidoll…