Home Friesland Leeuwarden Auto’s uitgebrand

Auto’s uitgebrand

In de nacht van woensdag op donderdag zijn op de Jacob Binckesstraat in Leeuwarden twee personenauto’s uitgebrand. Twee andere auto’s raakten beschadigd. Op een parkeerplaats aan deze weg stonden vier auto’s naast elkaar geparkeerd. Omstreeks 00.45 uur werd de brand ontdekt. De beide auto’s in het midden stonden in brand.

De brandweer kon niet voorkomen dat deze auto’s helemaal uitbrandden. De beide andere auto’s kregen lakschade. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Omdat brandstichting nog niet kan worden uitgesloten, zijn de uitgebrande auto’s voor technisch onderzoek in beslag genomen.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie onderzoekt steekincident omgeving Roptastate Leeuwarden

In de nacht van vrijdag 22 september op zaterdag 23 september komt er omstreeks 01:00 uur …