Home Overijssel Twente Enschede Drie gewonden bij ongeval

Drie gewonden bij ongeval

Woensdagmorgen 27 maart raakten drie personen gewond bij een ongeval op de Schukkinkweg in Enschede. Omstreeks 07.30 uur reed een 36-jarige automobiliste uit Enschede op de Haverkampweg. Bij de kruising met de Schukkinkweg verleende zij vermoedelijk geen voorrang aan een voor haar van links komende auto, die werd bestuurd door een 36-jarige automobilist uit Enschede. Een botsing tussen beide auto’s was het gevolg. Zowel de 36-jarige vrouw als de 36-jarige man en een 29-jarige vrouw die bij de 36-jarige man in de auto zat, raakten gewond. Zij zijn met onbekend letsel door ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …