Home Noord-Brabant Breda Bejaarde vrouw bestolen na babbeltruc

Bejaarde vrouw bestolen na babbeltruc

Een 92-jarige vrouw is woensdag 27 maart vroeg op de avond bestolen van haar sierraden. Een jonge onbekende vrouw kwam met een babbeltruc haar huis aan de Doenradestraat in Breda binnen. Het slachtoffer verklaarde dat zij de deur had geopend van haar appartement en er een jonge vrouw stond. Deze vrouw was 1.50 / 1.60 meter lang, had een gezet postuur, was tussen de 25 en 30 jaar oud met donker, lang haar tot halverwege haar schouders. Ze droeg een lange bruine jas tot net onder haar knie.

De dievegge vertelde dat de buurman er niet was en vroeg om een papiertje om een boodschap achter te kunnen laten. De bewoonster van het huis ging pen en papier pakken en zag bij terugkomst dat de jonge vrouw binnen was gekomen. Met een smoes dat zij het huis mooi vond liep ze verder naar binnen. Vervolgens is deze jonge vrouw met allerlei smoesjes de hele woning doorgelopen.

De bejaarde vrouw bedacht zich opeens dat er mogelijk nog iemand was binnengekomen, ook al had ze die niet gezien. Daarop zette ze de jonge vrouw haar huis uit. Daarna pas bemerkte ze dat er iemand in de slaapkamer was geweest. Ze miste diverse gouden sieraden. Agenten hebben aangifte opgenomen van diefstal. Bij het zoeken in de omgeving is niemand meer gevonden.

In Oosterhout werd aan de Oudenhove eerder die dag op dezelfde manier ook een bejaarde vrouw van 88 jaar bestolen.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Autodiefstal – Ettensebaan – Breda

Een grijze Hyundai 130 S.W is tussen donderdag 10 en zaterdag 12 augustus jl. gestolen van…