Home Friesland Leeuwarden Politie zoekt eigenaar van achtergelaten hond

Politie zoekt eigenaar van achtergelaten hond

De politie is op zoek naar getuigen die iets meer kunnen zeggen over de eigenaar van een herdershond. Het dier werd in de nacht van dinsdag 19 maart om 00:04 uur aan het toegangshek van het dierenasiel de Wissel aan het Kalverdijkje in Leeuwarden vastgebonden en achtergelaten.

Opvallend is het feit dat de herdershond een zogenoemde bomberjack droeg met de benaming ‘Top Dog’. Een dergelijke bomberjack is bestemd voor honden. De hond is waarschijnlijk afkomstig uit de Vrijheidswijk in Leeuwarden. Voor zover bekend leefde de hond daar in een flatgebouw.

De hond is gezond, maar wel een beetje mager toen het dier werd aangetroffen. De politie wil graag in contact komen met mensen die de hond kennen en eventueel weten wie de eigenaar van het dier is.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…