Home Noord-Brabant Tilburg Drie arrestaties in Tilburg na vernieling ruit

Drie arrestaties in Tilburg na vernieling ruit

Een 14-jarige Tilburgse jongen heeft bekend dat hij zondagmiddag 25 maart 2013 omstreeks 16.00 uur met een trapbeweging een ruit van een berging van een flatwoning op de Nassaustraat heeft vernield. Hij werd samen met twee vrienden mede dankzij een alerte bewoner aangehouden. De eigenaar van de berging was naar buiten gegaan toe hij een klap hoorde. Hij zag drie jongens wegrennen, waarvan hij er één kon achterhalen. De politie die snel ter plaatse was arresteerde de andere twee knapen op de Hasseltstraat. De jongens zijn 13,14 en 14 jaar. Een hen van heeft de vernieling toegegeven, zijn vrienden hadden alleen toegekeken.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Getuigen gezocht van beroving in Haskerlandstraat Tilburg

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk getuigen zijn geweest van een ber…