Home Friesland Leeuwarden Overval op restaurant

Overval op restaurant

De politie onderzoekt een overval op een restaurant aan de Groningerstraatweg in Leeuwarden. Zaterdagavond kwamen twee nog onbekende mannen het restaurant binnen. Onder bedreiging van een mes werd geld geëist. Toen het personeel begon te schreeuwen, verlieten de twee snel het restaurant en vertrokken zonder buit. De politie werd gewaarschuwd en direct werd een zoekactie gestart. Daarbij werd onder andere een politiehond ingezet. Ondanks een zoektocht werden de overvallers niet gevonden. De politie stelt een nader onderzoek in.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …