Home Friesland Leeuwarden Overval op restaurant

Overval op restaurant

De politie onderzoekt een overval op een restaurant aan de Groningerstraatweg in Leeuwarden. Zaterdagavond kwamen twee nog onbekende mannen het restaurant binnen. Onder bedreiging van een mes werd geld geëist. Toen het personeel begon te schreeuwen, verlieten de twee snel het restaurant en vertrokken zonder buit. De politie werd gewaarschuwd en direct werd een zoekactie gestart. Daarbij werd onder andere een politiehond ingezet. Ondanks een zoektocht werden de overvallers niet gevonden. De politie stelt een nader onderzoek in.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leeuwarden – Gezocht – Schietincident – Vuurdoornstraat – Leeuwarden

Donderdagavond 16 november is er op een woning aan de Vuurdoornstraat geschoten. De bewoon…