Home Gelderland Arnhem Burenruzie loopt uit de hand

Burenruzie loopt uit de hand

In Duiven zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee buurmannen van 32 jaar aangehouden. Beiden waren met elkaar op de vuist gegaan. Eén van de mannen zou gestoken zijn en daarbij verwondingen hebben opgelopen. Ook zouden er knallen zijn gehoord.

De twee mannen wonen in dezelfde straat en kregen ruzie met elkaar. Er zou over en weer geslagen zijn. Eén van de twee mannen zou de ander hebben gestoken. Het slachtoffer moest zich daarvoor onder doktersbehandeling laten stellen maar kon daarna mee naar het bureau. Ook werd er een voorruit van een woning vernield. Beide mannen zitten vast en de politie zet vandaag het onderzoek voort om helder te krijgen wat er zich precies heeft afgespeeld.

 

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…