Home Groningen Man aangehouden voor mishandeling

Man aangehouden voor mishandeling

De politie heeft zaterdagnacht op het Prins Hendrikplein in Veendam een 28-jarige man uit Veendam aangehouden voor mishandeling. De Veendammer wordt ervan verdacht dat hij in een horecagelegenheid op het Prins Hendrikplein een 32-jarige man uit Winsum heeft mishandeld door met een glas te slaan.

Het slachtoffer werd voor het opnemen van een verklaring meegenomen naar het politiebureau. Daar werd de 32-jarige onwel. Hij werd voor verder medisch onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. De verdachte werd in een cel ingesloten. Hij wordt vandaag gehoord. Het slachtoffer en enkele getuigen van het incident worden binnenkort gehoord.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – Politie zoekt twee verdachten schietincident Bataviastraat Groningen

Op vrijdagavond 23 oktober komen er omstreeks 20:50 uur meerdere meldingen binnen. Bewoner…