Home Friesland Leeuwarden Inbreker kas aangehouden

Inbreker kas aangehouden

De politie heeft zondagmorgen rond 09.30 uur een 39-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden op verdenking van een inbraak in een kas aan de Achter de Hoven in Leeuwarden. Een getuige zag de man met zijn daad bezig en waarschuwde via 1-1-2 de politie. Ook gaf de getuige een goed signalement van de verdachte door. Even later zagen de agenten de man in de Vegelingsbuurt fietsen waarna hij werd aangehouden. Hij had een digitale ontvanger bij zich die mogelijk van diefstal afkomstig was. Deze werd in beslag genomen. Hij werd voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leeuwarden – Gezocht – Schietincident – Vuurdoornstraat – Leeuwarden

Donderdagavond 16 november is er op een woning aan de Vuurdoornstraat geschoten. De bewoon…