Home Zuid-Holland Den Haag Hennepkwekerij ontmanteld, straat afgesloten van stroom

Hennepkwekerij ontmanteld, straat afgesloten van stroom

Politie ontmantelde vrijdagmiddag een hennepkwekerij aan de Ellekomstraat in Den Haag. De stroom werd dusdanig illegaal afgetapt dat de hele straat tijdelijk van stroom werd afgesloten. Vrijdagmiddag 15 maart startte de politie een onderzoek naar een mogelijke hennepkwekerij op de Ellekomstraat. Het viel de luchtvaartpolitie op, dat boven de betreffende woning zeer hoge temperaturen werden waargenomen in vergelijking met de naastliggende woningen. Agenten namen polshoogte en troffen een volledig ingerichte zolder als werkende hennepkwekerij aan. Al snel bleek dat er veel mis was met de stroomtoevoer naar de woning, waardoor energiebedrijf Joulz tijdelijk de hele straat van stroom afsloot. De hennepkwekerij werd ontmanteld en de woning afgedicht. Op het moment dat de politie de woning binnen ging, was er niemand aanwezig.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…