Home Zuid-Holland Leiden Scheidsrechter zwaar mishandeld tijdens vriend-schappelijke zaalvoetbal-wedstrijd

Scheidsrechter zwaar mishandeld tijdens vriend-schappelijke zaalvoetbal-wedstrijd

Een 21-jarige man uit Leiderdorp werd vrijdagmiddag tijdens een vriendschappelijk zaalvoetbalwedstrijd zwaar mishandeld. Volgens zijn belagers nam de scheidsrechter een verkeerde beslissing. De politie hield de twee verdachten van 15 en 20 jaar oud uit buiten heterdaad in hun woning aan. Op initiatief van een jongerenwerkorganisatie werd vrijdagavond een vriendschappelijke zaalvoetbalwedstrijd georganiseerd in een sporthal aan de Opaalstraat. Een stagiair van de jongerenwerkorganisatie was die avond scheidsrechter.

Volgens twee spelers nam de 21-jarige man een verkeerde beslissing, waardoor een woordenwisseling ontstond. Het leek daar bij te blijven, maar na de wedstrijd werd de scheidsrechter alsnog meerdere keren in zijn gezicht geslagen. De man uit Leiderdorp is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen geholpen, daar bleek dat zijn kaak op twee plekken is gebroken en zijn neus zwaar gekneusd is. Hij wordt maandag aan zijn verwondingen geopereerd. De politie hield de twee spelende broers in hun woning aan de Agaatlaan in Leiden zaterdagmorgen in hun woning aan. Zij zitten nog vast voor verhoor.

Laad meer Leiden

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…