Home Friesland Heerenveen Oplichter actief in Heerenveen

Oplichter actief in Heerenveen

Twee Belgische dames zijn zaterdag in Heerenveen de dupe geworden van een oplichterstruc. Het duo had met een onbekende man op de Turfsteker afgesproken en wilde daar van hem een aspergemachine kopen. Na de ontmoeting omstreeks 12.20 uur stapte het trio in de gele bestelbus van de dames en dirigeerde de man de dames naar de Nieuwstraat waar er werd gestopt ter hoogte van het jongerencentrum CASA. De man die het aankoopbedrag van 5800 euro al van de dames ontvangen had, stapte uit de bus en zei terug te komen met de machine. Hij liep daarbij vanaf de Nieuwstraat de Pastoriestraat in. Tot op heden werd er echter niets meer van hem vernomen. De benadeelden deden aangifte van oplichting.

De verdachte man is ongeveer 1.75 lang, normaal postuur, rond gezicht, lichtbruin kort geknipt haar en aan de zijkanten opgeschoren. Hij droeg een lichtblauw trainingspak en een lichtkleurige spijkerbroek. Hij sprak Nederlands.

 

Laad meer Heerenveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Demasqué de Graafschap na desastreuze wedstrijd thuis tegen Heerenveen

Meestal kijk nog even de samenvatting van de wedstrijd na, voordat ik mijn stukje over de …