Home Groningen Rijbewijzen van hardrijders ingevorderd in de provincie

Rijbewijzen van hardrijders ingevorderd in de provincie

De politie heeft zaterdagavond enkele rijbewijzen ingevorderd van automobilisten die te hard reden. Zo werd het rijbewijs ingevorderd van een 33-jarige man uit Beerta. De man reed 55 km/uur te hard op de Weg der Verenigde Naties in Groningen. Hij reed met hoge snelheid vanuit Hoogkerk op de A7 in de richting van Groningen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Agenten hebben zaterdagavond op de A7 tussen Groningen en Hoogkerk ook het rijbewijs ingevorderd van een 47-jarige man uit Muntendam. De man reed met een snelheid van 170 km/uur waar 100 km/uur is toegestaan.

Agenten hebben zaterdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 28-jarige man uit Groningen. De man reed op de A28 ter hoogte van Haren met een snelheid van 170 km/uur (na correctie). Dit is 50 km/uur harder dan toegestaan.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …