Home Flevoland Almere Gezocht – Beroving met mes – Geinplein – Almere

Gezocht – Beroving met mes – Geinplein – Almere

Op zaterdagnacht 17 juni rond één uur ‘s nachts is een man in zijn eigen auto beroofd door een man met een mes. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien en/of gehoord. Recherche-onderzoek heeft dinsdag geleid tot de aanhouding van een 55-jarige verdachte uit Almere.

Op zaterdagnacht 17 juni rond één uur ‘s nachts is een man in zijn eigen auto beroofd door een man met een mes. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien en/of gehoord.

Recherche-onderzoek heeft dinsdag geleid tot de aanhouding van een 55-jarige verdachte uit Almere. 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…