Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie treft ruim honderd kilo drugs aan en houdt acht verdachten aan

Rotterdam – Politie treft ruim honderd kilo drugs aan en houdt acht verdachten aan

De politie heeft dinsdag 4 juli acht verdachten aangehouden in een onderzoek naar verdovende middelen. Ook werd er ruim honderd kilo harddrugs in beslag genomen.

Dinsdag omstreeks 7 uur in de ochtend heeft de politie meerdere doorzoekingen gedaan in twee woningen en in een café in Rotterdam-West. Ook in vier andere woningen gelegen in Hoogvliet, Schiebroek, Pendrecht en Katendrecht vonden er doorzoekingen plaats. Op deze locaties werd er honderd kilo aan drugs aangetroffen. Ook werden er twee vuurwapens en grote geldbedragen gevonden op meerdere locaties. Alles is in beslag genomen.

Er zijn acht verdachten aangehouden. Het gaat om een 39-jarige man uit Hoogvliet, een 31-jarige man uit Rotterdam, een 34-jarige man uit Rotterdam, 31-jarige man uit Rotterdam, een 50-jarige man met een onbekende woonplaats, een 38-jarige man uit Antwerpen, een 20-jarige man uit Rotterdam en een 52-jarige man uit Den Haag.

Onderzoek
De politie is nog bezig met het onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Heeft u informatie dat ons onderzoek verder kan helpen? Geef het dan door via de onderstaande opties of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…