Home Flevoland Almere Woninginbreker aangehouden

Woninginbreker aangehouden

Een achtergelaten scooter bij een woninginbraak op de Slingebeekstraat in Almere leidde dinsdag naar de verdachte van een woninginbraak. Rond 10.20 uur kreeg de politie de melding dat een man probeerde in te breken in een woning aan de Slingebeekstraat. De verdachte was ontkomen. De oplettende getuige gaf een signalement door van de verdachte. Bij de woning was een scooter achtergebleven. Agenten troffen op het adres van de scootereigenaar een 24-jarige Almeerder die voldeed aan het signalement. De man is een bekende van politie. De 26-jarige bewoner van de woning belemmerde de aanhouding van de verdachte. Uiteindelijk zijn beiden aangehouden.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Vier verdachten aangehouden voor brute straatroof

De politie heeft vier jongens van 13, 14, 16 en 17 aangehouden op verdenking van het berov…