Home Flevoland Almere Fietsendief gooit fiets in het water bij arrestatie

Fietsendief gooit fiets in het water bij arrestatie

Een 27-jarige Almeerder gooide in de nacht van dinsdag op woensdag bij zijn arrestatie een gestolen fiets in het water. De verdachte is ingesloten. De fiets is uit het water gehaald. Politie-bikers zagen rond 00.10uur een man op een fiets voorbij komen die, op het moment dat hij de agenten zag, er als een haas vandoor ging. De bikers volgden de man maar een andere agent sneed hem de weg af. Toen hij zich realiseerde dat hij geen kant meer op kon, gooide hij de fiets in het water langs het Dillepad. De verdachte probeerde een van de agenten te slaan maar kon snel onder controle worden gebracht. De fiets is uit het water gehaald en vermoedelijk gestolen. De verdachte is een bekende van de politie.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…