Home Noord-Brabant Breda Politie onderzoekt overval cafetaria in Breda

Politie onderzoekt overval cafetaria in Breda

Bij een gewapende overval dinsdagavond rond 20.15 uur op een snackbar aan de Grazendonkstraat zijn twee daders er met een geldbedrag vandoor gegaan. De politie zocht in de omgeving tevergeefs naar de daders en verstuurde een burgernetbericht. Er wordt woensdag een buurtonderzoek gehouden.

De eigenaar van de cafetaria deed aangifte. Hij verklaarde dat hij samen met zijn vrouw aan het werk was in de zaak. Er kwamen twee mannen met donkere kleding en zwarte mutsen op de zaak binnen. Een van de overvallers had een vuurwapen in zijn handen en eiste geld. De aangever pakte daarop enkele bankbiljetten en stopte die in een tas die een van de daders aan hem gaf . De overvallers verlieten daarna met de buit de zaak en renden weg in de richting van de Marijke Meusstraat. Daar stapten ze in een donkerkleurige auto en reden zonder verlichting weg. De daders zijn volgens de eigenaar van de snackbar circa 20 a 23 jaar. De overvaller met het vuurwapen is circa 1.60 meter lang, zijn maat is circa 1.80 meter.

 

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Bewoner aangehouden na brand in appartementencomplex

Agenten hebben zaterdagavond 2 december aan de Nieuwe Inslag een 37-jarige Bredanaar aange…