Home Flevoland Almere Door melding oplettende getuige drie verdachten woninginbraak aangehouden

Door melding oplettende getuige drie verdachten woninginbraak aangehouden

Woensdagavond hoorde een bewoonster van de Menuetstraat in Almere gerommel buiten. Ze belde de politie en kon een kenteken geven van een auto waar de verdachten in wegreden. Ze konden worden aangehouden. Rond 22.45 uur zagen agenten de auto rijden over de Muziekdreef. Op de Hogering kon de auto worden klemgereden. In de auto troffen agenten inbrekerswerktuig en spullen die mogelijk afkomstig zijn van een woninginbraak aan de Hanzeweg eerder die avond. De drie inzittenden, een 18-jarige man uit Almere, een 21-jarige man uit Hoofddorp en een 21-jarige man uit Amsterdam, werden aangehouden. Zij zitten vast.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…