Home Flevoland Almere Verdachte omstandigheden in Almere

Verdachte omstandigheden in Almere

Passanten op de Grote Markt merkten maandagmiddag twee jongens op die zich nogal verdacht gedroegen. Ze zouden bivakmutsen op hebben en een steegje in lopen. Rond 17.00 uur gingen gealarmeerde agenten direct na de melding ter plaatse. Ze troffen het tweetal aan dat aan het opgegeven signalement voldeed. De twee hadden een balletjespistool en inbrekerswerktuig bij zich en werden bij het aantreffen van deze spullen aangehouden. Het gaat om twee jongens van resp. 14 en 15 jaar, beide afkomstig uit Almere. De jongens zijn overgebracht naar het politiebureau. Recherche Almere heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…