Home Flevoland Almere Vuurwerk geplakt op verkeerslicht

Vuurwerk geplakt op verkeerslicht

Drie Almeerders van 18, 19, en 20 jaar oud, zijn maandagavond rond 21.30 uur aangehouden op de G.T. Rietveldstraat in Almere. Een melder zag het drietal met bivakmutsen op een speelveld staan. Even daarvoor zouden ze op Hogering bij verkeerslichten hebben gestaan. Gealarmeerde agenten kregen de jongemannen in het zicht waarna het drietal het op een rennen zette. Agenten konden ze al snel achterhalen en kwamen erachter dat ze vuurwerk hadden vastgeplakt aan een verkeerslicht. De Almeerders werden aangehouden en bleken nog een kleine hoeveelheid vuurwerk op zak te hebben. Ook de bivakmutsen werden aangetroffen. Zowel het vuurwerk als de bivakmutsen zijn in beslag genomen.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…