Home Drenthe Assen Man aangehouden voor poging mishandeling

Man aangehouden voor poging mishandeling

De politie heeft donderdagmiddag een 66-jarige man uit Assen aangehouden voor poging van zware mishandeling. Eerder die middag fietste een 24-jarige man uit Assen over de Vredeveldseweg. Op de kruising met de Adelaarsweg zag de man de 66-jarige automobilist, welke vanaf de rechterzijde kwam, over het hoofd. Hij had de automobilist voorrang moeten verlenen. Een botsing bleef echter uit. Echter werd de 66-jarige automobilist zo boos dat hij daarna meerdere malen probeerde de 24-jarige man tot stoppen te manen door hem aan te rijden. Op een gegeven moment raakt de auto het voorwiel van de fiets waarop de 24-jarige man te val kwam. De 66-jarige man stapte uit de auto, waarop de 24-jarige man de politie alarmeerde. De automobilist ging er vandoor. Doordat getuigen het kenteken van de man hadden opgeschreven kon de man later die middag bij zijn woning worden aangehouden. De man is ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Twee personen gewond na conflict Wilhelmsweg

Maandagavond 27 november kreeg de politie melding van een conflict aan de Wilhelmsweg in E…