Home Utrecht Nieuwegein Fietsster gewond bij aanrijding

Fietsster gewond bij aanrijding

Een fietsster raakte op donderdagochtend gewond bij een aanrijding met een auto. Rond 11.55 uur reed een 69-jarige automobilist uit Houten over de Veldwade in Nieuwegein. Bij de kruising met de Ravenswade sloeg hij rechtsaf, maar zag daarbij een 69-jarige fietsster uit Bunnik niet aankomen, met een aanrijding tot gevolg. De Bunnikse fietste aan de verkeerde kant van de weg. Zij werd door de auto geschept, raakte de voorruit en belandde op de weg. Een ambulance bracht haar met vooralsnog onbekend letsel over naar een ziekenhuis.

Laad meer Nieuwegein

Geef een antwoord

Bekijk ook

NIEUWEGEIN – Vermeend drugscrimineel aangehouden in Nieuwegein

Bij een onderzoek in een woning aan de Wielewaal in Nieuwegein heeft de politie afgelopen …