Home Utrecht Nieuwegein Fietsster gewond bij aanrijding

Fietsster gewond bij aanrijding

Een fietsster raakte op donderdagochtend gewond bij een aanrijding met een auto. Rond 11.55 uur reed een 69-jarige automobilist uit Houten over de Veldwade in Nieuwegein. Bij de kruising met de Ravenswade sloeg hij rechtsaf, maar zag daarbij een 69-jarige fietsster uit Bunnik niet aankomen, met een aanrijding tot gevolg. De Bunnikse fietste aan de verkeerde kant van de weg. Zij werd door de auto geschept, raakte de voorruit en belandde op de weg. Een ambulance bracht haar met vooralsnog onbekend letsel over naar een ziekenhuis.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Drugsdealer ramt politieauto bij vluchtpoging

Op 25 januari is een 19-jarige man uit Schijndel aangehouden die voor de politie probeerde…