Home Drenthe Man aangehouden voor poging doodslag

Man aangehouden voor poging doodslag

De politie heeft dinsdagmiddag een 28-jarige man uit Erm aangehouden voor poging doodslag. Eerder die middag was onenigheid ontstaan tussen de man en een 49-jarige man uit Emmen bij diens woning aan Het Hoge Loon. Na een woordenwisseling probeerde de 28-jarige man meerdere malen met zijn auto tegen de man te rijden. De Emmenaar kon de auto telkens net ontwijken. De man uit Erm reed vervolgens weg. Hij kon later op de Noordbargerstraat worden aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Drenthe

Geef een reactie

Bekijk ook

Klazienaveen – Gezocht – Schennispleging – De Kap – Klazienaveen

Aan De Kap in Klazienaveen pleegde een man in juli en augustus meerdere keren openbare sch…