Home Drenthe Man aangehouden voor poging doodslag

Man aangehouden voor poging doodslag

De politie heeft dinsdagmiddag een 28-jarige man uit Erm aangehouden voor poging doodslag. Eerder die middag was onenigheid ontstaan tussen de man en een 49-jarige man uit Emmen bij diens woning aan Het Hoge Loon. Na een woordenwisseling probeerde de 28-jarige man meerdere malen met zijn auto tegen de man te rijden. De Emmenaar kon de auto telkens net ontwijken. De man uit Erm reed vervolgens weg. Hij kon later op de Noordbargerstraat worden aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Drenthe

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…