Home Drenthe Dodelijk verkeersongeval op de A37

Dodelijk verkeersongeval op de A37

Een 26-jarige man uit het Duitse Haren is vrijdagochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de A37 ter hoogte van Nieuwlande. De man reed vanuit de richting Emmen in de richting van Hoogeveen. Door nog onbekende oorzaak is hij achterop een vrachtwagen geklapt, die vanaf het tankstation invoegde. De personenauto is door de botsing onder de vrachtwagen terecht gekomen. De automobilist is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De weg is afgesloten voor onderzoek en opruimwerkzaamheden.

Laad meer Drenthe

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…