Home Zuid-Holland Den Haag Hennepkwekerij aangetroffen

Hennepkwekerij aangetroffen

Politieagenten troffen donderdag om 11.40 uur in een woning aan de Melis Stokelaan in Den Haag een hennepkwekerij aan. In de woning hielden agenten drie verdachten aan. Een surveillerende politieagent rook een sterke henneplucht. Uit onderzoek bleek dat de lucht afkomstig was uit een woning op de Melis Stokelaan. In de woning troffen agenten 156 hennepplanten en bij behorende apparatuur aan. In de woning hielden agenten drie verdachten, twee vrouwen van 39 en 42 jaar en een man van 39 jaar allen afkomstig uit Den Haag, aan. De hennepplanten en de apparatuur namen agenten inbeslag. Uit onderzoek bleek dat er sprake was van diefstal van stroom.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…