Home Cultuur ‘Meezingen met Volendam’ trekt het land in!

‘Meezingen met Volendam’ trekt het land in!

Na het enorme succes van Volendam, de Musical komt De Graaf & Cornelissen Producties nu met een groots meezingspektakel naar de Nederlandse theaters. Onder begeleiding van een live orkest brengen de hoofdrolspelers uit de gelijknamige musical nu de bekendste en mooiste Volendamse hits, die iedere liefhebber kan meezingen. Job Bovelander, Stefan de Kogel en Rick Sessink speelden niet alleen de hoofdrollen in de Volendam-musical, ook zijn ze tot eind april nog te zien als de 3 J’s in de musical De JANTJES. Een feestelijke en herkenbare avond met topsongs als Rosanne, Kijk omhoog, Mon amour, Ik hou van jou, Sailing Home en Als de morgen is gekomen. Dit meezingspektakel is vanaf 17 april in de Nederlandse theaters te zien. De première vindt plaats op 22 april in Schouwburg het Park in Hoorn.

Het succes van Volendam, de Musical
In het theaterseizoen van 2010/2011 bracht De Graaf & Cornelissen Producties met bijzonder veel succes een geheel nieuwe en eigentijdse musical over het wereldberoemde vissersdorp op de planken. Met een pakkende verhaallijn, herkenbare Hollandse muziek en een topcast veroverde zij de harten van Nederland. Niet voor niets brengen Ruud de Graaf en Hans Cornelissen daarom dit spektakel weer in de theaters. Dit keer in een feestelijk en herkenbaar meezingspektakel met live orkest.

Laad meer Cultuur

Geef een reactie

Bekijk ook

Troostprijs voor de Graafschap en Telstar 2-2

Afgelopen vrijdag in Doetinchem won er niemand; de Graafschap niet, Telstar niet en ook he…