Home Bijlage Filmpremiere Little uitbundig lachend in premiere

Filmpremiere Little uitbundig lachend in premiere

Woensdag 10 april was de filmpremiere van de comedy ‘Little’. De presentatie was in handen van Aliyah Kolf en Soundos el Ahmadi. Ook waren daar de volgende BN-ers bij aanwezig: King Faisel, Glenn Eilbracht, Marvin Verwijk, Lucas Kamphuis, Sanguita Akrum, Kylian Koster, Corina Ouwehand, Matthew, Jasmine Sendar, Loïs Beekhuizen, Kelly Buth, Denzel von Deira, Fenna Hill, Nanouk Meijer, Mike Verhoef, Manou Jue Cardoso, Valentino Kemper en Zaid El Ouardani.

Waar gaat deze comedy over?
In de hilarische comedy LITTLE wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders (Regina Hall, Girls Trip) ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener (Marsai Martin, Black-ish), vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven. Jordans assistente April (Issa Rae, Insecure) is de enige die weet dat deze opstandige tiener in werkelijkheid de persoon is die haar dagelijks het leven zuur maakt. Kan April samen met de jonge Jordan de deal sluiten en het bedrijf redden?

LITTLE draait vanaf 11 april in de bioscoop.

Foto’s (c) Armelle van Helden

Laad meer Bijlage
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Filmpremière Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Dinsdag 30 juli was de premiere van de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw. De prese…