Home Cultuur Muziek, poëzie en film vinden elkaar tijdens The Woo

Muziek, poëzie en film vinden elkaar tijdens The Woo

Op donderdag 28 februari lanceert Sir Robert Events een nieuw evenement in het sfeervolle Lantaren Venster in Rotterdam: The Woo! Een avond waarop je zintuigen worden geprikkeld met een harmonieuze relatie van muziek, poëzie en film. Klinkende namen als souldiva Sabrina Starke, jazz-zangeres Kim Hoorweg en saxofonist Tim Wes zorgen voor hemelse muzikale klanken, terwijl de veelbelovende singer/songwriter Nanda Akkerman je onderdompelt in haar prachtige gedichten. Voeg daaraan toe de muzikale filmkomedie The Sapphires, die vorig jaar op Cannes te zien was, en deze avond is compleet. Een nieuw uitgaansconcept voor mensen die een cultureel avondje uit willen in een stijlvolle ambiance. De presentatie van The Woo is in handen van de Rotterdamse hot shots Shay Kreuger en Mario Raadwijk.

Laad meer Cultuur

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…