Drones

Gisteren liep ik in de stad. Op weg naar notariskantoor Graai, Witwas en Graai. Op de hoek van de Grote Steeg en de Kerkstraat. Ik moest even op tactische wijze mijn eigendom op papier laten wegsluizen. Ik heb namelijk gehoord dat als ik ooit in een verzorgingshuis beland, ik zelf moet betalen. Ronduit idioot. Want als ik mijn spaarcenten op moet eten, blijft er voor mijn kinderen niks over. Moeten ze zelf aan het werk. En dat moet je als ouders toch niet willen…

Boven mij klinkt het indringende en vooral irritante gezoem van een vlieg. Het blijkt een Drone. Zo’n spionagevliegtuigje, ingezet door Dijsselbloem. Hij maakt opnamen van mijn bezoek. Zowel in beeld als in geluid. Om op een geschikt moment te kunnen bewijzen dat ik de boel heb belazerd. Zo gaat dat tegenwoordig… Big brother is watching you…

Er vliegt er één richting Cyprus. Een Drone. Om opnames te maken van de Russen die daar in de bosjes vescholen liggen, klaar om bij de eerste de beste gelegenheid de banken leeg te trekken. Hun zuurverdiende zwarte spaarcenten veilig te stellen. Omdat het volstrekt oneerlijk is om met een paar ton op de bank een paar procentjes bij te dragen aan de oplossing van een probleem. Helaas wel met het gevolg dat wij, de rest van europa, zelf de portemonnee moeten trekken om de Cyprioten te redden. Maar dat doen we natuurlijk graag. We hebben wel iets met Cyprioten.

Het is druk in de lucht. Ik zie ook ook een Drone vliegen in de richting van de verblijfplaats van dat Turkse jongetje Yunus. Het manneke wat opgroeit onder de vleugels van een tweetal lesbische dames. Ik denk dat hij stiekem in opdracht van Erdogan opnames maakt. Erdogan komt namelijk deze week naar ons land. Om de vriendschapsbanden even flink aan te snoeren. Best wel even nodig. Kan hij aan de hand van de opnames zelf vaststellen hoe erg het allemaal is. Dat deze dames inderdaad hele dagen bezig zijn met het indoctrineren van kids. Zoals alle homo’s en lesbiennes plegen te doen. En dus een heel groot gevaar vormen voor alle kinderen die binnen een straal van 10 kilometer rond deze poel des verderfs opgroeien. En dat is toch eigenlijk een grof schandaal !!

Het is overigens niet duidelijk of de aanstaande redding van Cyprus het Griekse dan wel het Turkse deel van de cyprioten betreft. Ligt best wel gevoelig op Cyprus. Helaas kon de Drone dat net niet registreren. Jammer. Maar misschien kan Rutte dat en passant nog even aan amice Erdogan vragen… Die is doorgaans goed geinformeerd. En daarmee slaat Rutte dan zoals dat heet, twee Drones in één klap…

Brompot

  • Rio

    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: ‘Rio de Janeiro’ van de dames Maywood…
  • Appie Happie

    Vanochtend las ik in de krant een stukje over de ervaring van de Nederlandse horeca met de…
  • Winkelleed

    Ik moet wel eens boodschappen doen. Niet zo heel vaak, maar er zijn van die momenten dat i…
Laad meer Column: Brompot

Geef een reactie

Bekijk ook

Rio

Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: ‘Rio de Janeiro’ van de dames Maywood…