Home Noord-Brabant Helmond Integrale verkeerscontroles in Beek en Donk en Gemert

Integrale verkeerscontroles in Beek en Donk en Gemert

De politie heeft samen met diverse ketenpartners tussen zaterdagavond 22.00 en zondagochtend 1.00 uur een grote integrale verkeerscontrole gehouden op de Gemertseweg in Beek en Donk. Tussen 1.45 en 3.45 uur werd er gecontroleerd op de Dintel in Gemert.

Bij de controles werkte de politie onder meer samen met de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) en de Vreemdelingenpolitie. Het doel van de controle was vooral gericht op het bevorderen van de verkeersveiligheid. In totaal nam de politie bij ongeveer 400 bestuurders een blaastest af. Van één persoon werd het rijbewijs ingevorderd omdat hij ruim 1.5 promille blies. Dertien bestuurder konden geen rijbewijs tonen en tegen drie bestuurders werd proces verbaal opgemaakt wegens het niet dragen van de autogordel. De RDW constateerde bij een aantal voertuigen mankementen. Zo bleken twaalf voertuigen te rijden met te gladde banden en reden drie auto’s ondanks problemen met de verlichting.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …