Home Zuid-Holland Gorinchem Gorinchem, Deil – Politie zoekt getuigen van aanrijding; zondag 23 juli op de A15

Gorinchem, Deil – Politie zoekt getuigen van aanrijding; zondag 23 juli op de A15

Op zondag 23 juli j.l. heeft er ’s morgens om 07.50 uur, een aanrijding plaatsgevonden op de A15, rechts (R’dam richting Nijmegen) ter hoogte van hmp 106.9. Dit is tussen Gorinchem en het verkeersplein Deil. Bij de aanrijding waren een groene Opel Omega en een grijze Volkswagen Golf betrokken. Aanleiding van de aanrijding zou verkeersagressie zijn.

Door de aanrijding raakte de Opel in een naastgelegen sloot en één van de inzittenden raakte gewond, met mogelijk blijvende gevolgen. Wellicht zijn er mensen die getuigen zijn geweest en ons meer zouden kunnen vertellen over de juiste toedracht. Zij worden vriendelijk verzocht contact op te nemen.

Laad meer Gorinchem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Drie woniginbrekers op heterdaad aangehouden na melding burger

Boeven vangen kan de politie niet alleen. De hulp van burger is vaak essentieel. Gisteravo…