Home Utrecht Utrecht – Onderzoek naar plofkraken in Duitsland in Opsporing Verzocht

Utrecht – Onderzoek naar plofkraken in Duitsland in Opsporing Verzocht

Camerabeelden van de mogelijke daders van een viertal plofkraken, gepleegd in Duitsland, worden dinsdag 14 november getoond in Opsporing Verzocht. De beelden worden woensdag 15 november ook getoond in Bureau Hengeveld.

Op 25 juli vond er een achtervolging plaats vanuit Duitsland die eindigde met een crash op het Anne Frankplein in Utrecht. De politie zat achter een aantal plofkrakers aan die in Wesel een pinautomaat tot ontploffing bracht. Op 23 juni en op 9 juli werd er in Rheine een pinautomaat opgeblazen. Bij de plofkraak van 23 juni raakt(en) mogelijk één of meerdere daders gewond. Op 4 augustus bleef het bij een poging, dit keer in Rheine-Mesum.
 

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Update 18.00 uur: Onderzoek naar explosief in Beatrixstraat Nieuwegein; tweede explosief verwijderd

De politie doet onderzoek naar de vondst van een explosief aan de Beatrixstraat in Nieuweg…