Home Zuid-Holland Gorinchem UNA sluit 2014 af met bekerwinst tegen Stedeco

UNA sluit 2014 af met bekerwinst tegen Stedeco

balIn de derde ronde voor de districtsbeker trof UNA de koploper van Zaterdag Hoofdklasse A; Stedoco uit Hoornaar, een plaats even boven Gorinchem. Na 90 minuten stond er 4-1 op het scorebord, maar het duurde wel lang voordat die stand bereikt werd. Vooral de eerste helft van de partij was saai.

Na de pauze duurde het nog bijna twintig minuten totdat UNA echt ging voetballen. Dat gebeurde echter pas nadat Benjamin Gans de roodzwarten in de 54e minuut aan de leiding bracht. Daarna zette UNA orde op zaken: 66e minuut Benjamin van Wanrooij 1-1, 72e minuut Brian Boogers 2-1. Ron Jansen maakte zes minuten voor tijd de derde treffer en vlak voor het einde van de wedstrijd bepaalde Gino de Wijs de eindstand op 4-1.

De geelzwarten sloten 2014 af met een forse overwinning, maar een groot deel van het duel was niet beter dan het weer.