Home Gelderland Arnhem Gezocht – Pinnen met gestolen pinpas

Gezocht – Pinnen met gestolen pinpas

Op 5 september heeft een onbekende man de pinpas uit de jaszak van een vrouw uit Arnhem weten te stelen. De pincode heeft hij kort ervoor afgekeken tijdens het afrekenen in de winkel en vervolgens pint hij met deze gestolen pinpas. Nadat de beelden zijn getoond in de uitzending van bureau GLD, heeft een man zich gemeld die zichzelf herkende op de beelden.

Op 5 september heeft een onbekende man de pinpas uit de jaszak van een vrouw uit Arnhem weten te stelen. De pincode heeft hij kort ervoor afgekeken tijdens het afrekenen in de winkel en vervolgens pint hij met deze gestolen pinpas.

Nadat de beelden zijn getoond in de uitzending van bureau GLD, heeft een man zich gemeld die zichzelf herkende op de beelden.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Vermoedelijke drugsdealer opgepakt na achtervolging

Oplettende agenten hebben maandagochtend in Nijmegen een man aangehouden die verdacht word…