Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Gezocht – Parfum gestolen uit winkel in Nieuwegein

Nieuwegein – Gezocht – Parfum gestolen uit winkel in Nieuwegein

Een parfumerie in Nieuwegein krijgt binnen twee dagen bezoek van dezelfde dief. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 6 december 2017 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Op donderdag 24 augustus 2017 komt een man de parfumerie aan de Passage in winkelcentrum City Plaza binnen. Hij pakt twee flesjes parfum van het merk Viktor & Rolf Spicebomb. Hij zet de rest van de flesjes vooraan, zodat het niet direct opvalt dat er twee flesjes ontbreken. Hij houdt de doosjes tegen zijn oor alsof hij aan het telefoneren is. Daardoor zijn de doosjes hoger dan de detectiepoortjes en gaat het alarm niet af. En zo verdwijnt de man met twee flessen parfum, die samen zo'n 130 euro waard zijn. Twee dagen later doet hij het nog een keer.

Signalement van de verdachte

  • man
  • blanke huidskleur
  • leeftijd rond de 40 jaar
  • blond haar met inhammen
  • droeg de eerste keer een grijze polo met de letter A.
  • had de tweede keer een roze/blauw gestreepte polo aan.
Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Beroving op het Karrespoor

Maandagmiddag 16 juli werd op het Karrespoor een man beroofd van zijn scooter en zijn geld…