Home Cultuur Herman van Veen breekt pols bij optreden in Veendam

Herman van Veen breekt pols bij optreden in Veendam

Afbeeldingsresultaat voor herman van veenHerman van Veen heeft zijn optreden in theater vanBeresteyn in Veendam niet af kunnen maken, meldt RTV Noord. De artiest kwam tijdens zijn voorstelling ten val en brak zijn pols.

Een dokter die toevallig in de zaal zat stelde de breuk vast, waarna de voorstelling werd afgebroken. Van Veen werd naar het ziekenhuis van Stadskanaal vervoerd. Daar is de pols gezet. Hoe lang van Veen uit running is, is nog niet bekend.
Laad meer Cultuur
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogeveen Groningen – Politie start onderzoek naar mogelijke zedenverdachte

Op maandag 12 februari hebben agenten een 50-jarige man uit Groningen staande gehouden bij…