Home Cultuur Herman van Veen breekt pols bij optreden in Veendam

Herman van Veen breekt pols bij optreden in Veendam

Afbeeldingsresultaat voor herman van veenHerman van Veen heeft zijn optreden in theater vanBeresteyn in Veendam niet af kunnen maken, meldt RTV Noord. De artiest kwam tijdens zijn voorstelling ten val en brak zijn pols.

Een dokter die toevallig in de zaal zat stelde de breuk vast, waarna de voorstelling werd afgebroken. Van Veen werd naar het ziekenhuis van Stadskanaal vervoerd. Daar is de pols gezet. Hoe lang van Veen uit running is, is nog niet bekend.
Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Cultuur
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tentoonstelling STAR WARS Identities vanaf 30 september in Utrecht

De tentoonstelling STAR WARS Identities komt naar Nederland! De exhibition hall naast Cine…