Home Cultuur Herman van Veen breekt pols bij optreden in Veendam

Herman van Veen breekt pols bij optreden in Veendam

Afbeeldingsresultaat voor herman van veenHerman van Veen heeft zijn optreden in theater vanBeresteyn in Veendam niet af kunnen maken, meldt RTV Noord. De artiest kwam tijdens zijn voorstelling ten val en brak zijn pols.

Een dokter die toevallig in de zaal zat stelde de breuk vast, waarna de voorstelling werd afgebroken. Van Veen werd naar het ziekenhuis van Stadskanaal vervoerd. Daar is de pols gezet. Hoe lang van Veen uit running is, is nog niet bekend.
Laad meer Cultuur
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Verdachte Vindicat-zaak veroordeeld tot een deels voorwaardelijke gevangenisstraf en 240 uur taakstraf

De rechtbank Noord-Nederland heeft vandaag in Groningen uitspraak gedaan in de Vindicat-za…