Home Gelderland Politie Duiven zoekt Boa Constrictor

Politie Duiven zoekt Boa Constrictor

Uit een woning aan de Vethstraat in Duiven is vannacht een niet-giftige slang ontsnapt. Het gaat om een Boa Constrictor. Burgers worden opgeroepen om de politie te bellen als zij het vermiste dier aantreffen.

Alhoewel de slang niet giftig en niet gevaarlijk is voor mensen, kunnen ze, wanneer ze vastgenomen worden en zich bedreigd voelen, wel proberen te bijten. Burgers die het circa anderhalve meter lange dier aantreffen worden verzocht om zelf geen actie te ondernemen. Laat het vangen over aan een deskundige. Blijf op afstand van het dier en bel de politie via 0900 – 88 44.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gaanderen – Man aangehouden met behulp van pepperspray

De politie heeft op woensdag 20 juni rond 18.20 uur een 51-jarige man uit Gaanderen aangeh…