Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven Airport adviseert reizigers eerder te komen

Eindhoven Airport adviseert reizigers eerder te komen

Eindhoven Airport adviseert reizigers die vliegen vanaf het vliegveld om eerder te komen vanwege het instorten van een parkeergarage op zaterdag. “Op 27 mei is een deel van de in aanbouw zijnde parkeergarage P1 ingestort. Houd daarom rekening met extra reistijd vanwege verschillende wegafzettingen en verkeersverboden”, staat te lezen op de website.

Eindhoven Airport vertelt nog niet wat de oorzaak is van de instorting van de garage. De parkeergarage zou 1 juni al moeten open gaan en wordt gebouwd door bouwbedrijf BAM. Het is nog niet bekend hoe lang het project hierdoor vertraging gaat oplopen en hoeveel nevenschade de instorting heeft veroorzaakt.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee mannen verdacht van stelen aanhanger

En oplettende getuige heeft de politie dinsdagochtend op het spoor gezet van twee mannen d…