Home Groningen Groningen – Getuigen gezocht van overval op supermarkt in Groningen

Groningen – Getuigen gezocht van overval op supermarkt in Groningen

Een caissière van een supermarkt aan de Eikenlaan in Groningen is maandagavond bedreigd. De verdachte is er met een geldbedrag vandoor gegaan. Er is nog niemand aangehouden.

Weggevlucht
De verdachte heeft maandag 29 januari rond 21:45 uur een caissière bedreigd van de supermarkt met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De man is er met een geldbedrag vandoor gegaan. Hij is lopend gevlucht richting de Esdoornlaan. Bij de overval is niemand gewond geraakt. De politie doet vandaag onder meer een buurtonderzoek.

Signalement
Via Burgernet is er maandagavond een melding uitgegaan over de overval met een signalement van de verdachte. Er werd uitgekeken naar een jongen van ongeveer 16 jaar oud. Hij zou een zwarte jas dragen met handschoenen, zwarte gezichtsbedekking met mondmasker en droeg mogelijk een donkere joggingbroek met een roze streep van de Franse voetbalclub PSG.

Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden?
De politie is op zoek naar getuigen of mensen die ons meer kunnen vertellen over deze overval. Heeft u op maandag 29 januari iets gezien of gehoord? Woont of was u in de omgeving van de Eikenlaan en heeft u iemand met het bovenstaande signalement gezien? Heeft u mogelijk camerabeelden van een deurbelcamera of dashcam? Of heeft u iemand horen praten over een overval? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …