Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 21-jarige Rotterdammer aangehouden na explosie pand Doklaan

Rotterdam – 21-jarige Rotterdammer aangehouden na explosie pand Doklaan

Na twee eerdere pogingen was het zaterdagmorgen raak bij een pand aan de Doklaan. Een explosief veroorzaakte schade aan een roldeur, maar niemand raakte gewond. Kort erna hielden agenten op de Jaersveldstraat een 21-jarige man uit Rotterdam aan.

Even na 02:00 uur ging het explosief af en startte direct een zoektocht in de omgeving naar een verdachte. De snel aangehouden Rotterdammer wordt verdacht van betrokkenheid en zit vast, net als de twee mannen die de nachten ervoor werden aangehouden. Toen bleef het bij pogingen en werden explosies voorkomen.

Het rechercheonderzoek gaat onverminderd door. Daarbij blijft van getuigen nodig. Aarzel niet om verdachte situaties te melden via 112 en deel informatie en beelden als er iets is gebeurd. Melden kan op verschillende manieren. En als u liever anoniem blijft, zijn er ook diverse mogelijkheden, zoals via het Team Criminele Inlichtingen of Meld Misdaad Anoniem.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…