Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Politie zoekt getuigen autobrand Noorddammerweg

Amstelveen – Politie zoekt getuigen autobrand Noorddammerweg

Op een parkeerplaats aan de Noorddammerweg in Amstelveen is op vrijdagmiddag 13 oktober een voertuig volledig uitgebrand. De politie vermoedt dat het voertuig betrokken is geweest bij het schietincident aan de Etnastraat in Amsterdam-Osdorp op 12 oktober. De recherche zoekt getuigen van de brandstichting.

Rond 13.40 uur krijgen de hulpdiensten de melding van een brand. Omdat er een vermoeden van brandstichting is komt ook de forensische opsporing ter plaatse. Al snel wordt duidelijk dat het voertuig, een Land Rover Discovery, mogelijk betrokken is geweest bij het schietincident aan de Etnastraat, afgelopen donderdag 12 oktober.

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…